logo

Qrona Quantum

Unikt och kraftfullt Affärssystem byggt för användarna. Det är enkelt att anpassa efter era behov och krav. Vi har flera färdiga integrationer mot externa applikationer och det är enkelt att lägga till nya integrationer efter behov.

heroes

Qrona Quantum

Med Qrona Quantum samlar ni allt på ett och samma ställe. Det är ett kraftfullt och moduluppbuggt affärssystem. Systemet är moduluppbyggt och det behövs inga programeringskunskaper för att anpassa det efter era önskemål. Självklart kan respektive användare anpassa utseendet efter egna behov och önskemål.

Ni centraliser all information om kunder och partner. Fördelen är att allt finns på ett och samma ställe och man behöver inte arbeta i flera olika system. Informationen är lätttillgänlig för rätt person och med rätt behörighet.

  • Försäljning Modulen hjälper dig att automatisera dina försäljningsprocesser genom att skapa en centraliserad databas för dina kunder och hjälper även säljare att noggrant övervaka kunder, skapa anteckningar och milstolpar i försäljningsstadier och säkerställa att försäljningsresan är smidig och processen är sömlös.
  • Marknad Modulen Marknad hjälper ditt marknadsföringsteam att bygga marknadsföringskampanjer på några minuter så att de kan börja fånga potentiella kunder.
  • Service Modulen är utformad för att hantera och spåra kunders ärenden. Alla kundklagomål spåras via ärenden i ett centraliserat system. Om en kund har några funderingar kring betalningar, fakturering, återbetalningar, produkter etc. kan de direkt ringa eller skicka ett e-postmeddelande till supportmedarbetarna för att få sina frågor besvarade. Det är enkelt att automatisera processer och flöden för att underlätta för självbetjänning av de vanligaste ärendena.

Qrona Quantum CRM- det klompletta ärendehanteringssystemet

Vem behöver CRM?

Oavsett om du är en stor organisation, ett litet eller medelstort företag måste du driva din försäljning. Så om du vill hantera alla dina kontakter (leads, prospekts och kunder), bygga säljpipelines, spåra leads, förenkla processer, hålla ditt team på samma sida, få omedelbara uppdateringar om dina affärer och bygga relationer med potentiella och aktuella kunder behöver du ett CRM.

Anpassad support

Intressenter är inte differentierade efter deras värde för företaget. Istället får alla kunder och prospekt samma erbjudanden och information – oavsett vilken fas av köpprocessen de befinner sig i och vilken bransch och region de tillhör.

Vad är SaaS CRM?

En SaaS CRM är en färdig plattform i molnet som hjälper företag av alla storlekar att hantera sina kundinteraktioner, spåra potentiella kunder, driva försäljning, hantera försäljningspipelines och hålla ordning från ett ställe.

Har du växtvärk?

Genom att ha ett gemensamt arbetssätt, uppgjorda rutiner och processer är det smidigt att skala upp verksamheten. CRM ska stödja era processer och rutiner.

Varför CRM?

Oavsett om du är en stor organisation, ett litet eller medelstort företag måste du driva din försäljning. Så om du vill hantera alla dina kontakter (leads, prospects och kunder), bygga säljpipelines, spåra leads, förenkla processer, hålla ditt team på samma sida, få omedelbara uppdateringar om dina affärer och bygga relationer med potentiella och aktuella kunder behöver du ett SaaS CRM.

Återkommande uppgifter

Automatisera återkommande uppgifter så som tex ta fram månadsrapporter, följ upp offerter eller skicka påminnelse på förfallna fakturor.

Arbeta där du är

Ingen hårdvara krävs för att du ska kunna arbeta där du är. Information och alla uppgifter finns samlat på ett och samma ställe.

heroes

Dina kunder, affärer & kampanjer på ett ställe

Med Quantum CRM har vi skapat ett CRM-system som du faktiskt kommer att använda. Det innehåller allt du förväntar dig av ett CRM: kontakter, historik, att göra-uppgifter, ärendehantering, affärer och marknadsaktiviteter. Men Quantum CRM kan också göra så mycket mer.

Service i världsklass

Överträffa dina kunders förväntningar. Leverera service i världsklass. Quantum ser till att du och ditt lag arbetar tillsammans och mot gemensamma mål. Ni är alltid uppdaterade och kunden är i centrum.

heroes
heroes

CRM betyder “Customer Relationship Management”

Med en CRM-lösning finns det ingen hemlig formel. Den hanterar helt enkelt det mesta av din kritiska kundinformation så att du kan se allt på ett ställe. Utan att lämna appen kan du se kontaktinformation, följa upp via e-post eller sociala medier, hantera uppgifter och spåra din prestation, bland andra fördelar. Att implementera rätt CRM kan öka försäljningseffektiviteten. Du kan stänga fler affärer, öka försäljningen och förbättra prognosnoggrannheten.

Några av våra samarbets- och integrationsparterns

Tillsammans med våra partners bygger vi ett mycket kraftfullt CRM system där vi tar tillvara på systemens olika styrkor. Vi kompletterar varandra.

Har du några frågor? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.